2015. március 21., szombat

Hogyan segítek neked?

Jelentős különbség van a vezető pénzintézetek  szolgáltatása és díjszabása között. Az ár érték arány mindenhol más.Vonatkozik ez a vagyon és az életbiztosításokra is.

Ha csináltál már az interneten KGFB kalkulációt, láttad, hogy a díjak ugyanannál az autónál is jelentős szórásban vannak. Egy öreg Rover 600-as kötelezője az Aegon 46 000 Ft/éves díja és az Uniqa 122 000 forintos díja között mozog.

Ugyanarra az életkorra és szolgáltatásra vonatkozó életbiztosítások díjai keskenyebb sávban szóródnak mint a kötelezőé, de szóródnak.  Az élet, baleset és egészség biztosítások körültekintő összeválogatása havi több ezer forintos megtakarítást jelent a cégeknek és a családoknak.

A nyugdíjbiztosítás lejárati összege egy biztosítón belül, két különböző termék esetén is jelentős különbséget mutathat, de a választásnál nem csak a lejárati összeg a meghatározó, hanem a szerződés rugalmassága, szolgáltatásai, bónusztartalma.

Vannak olyan körülmények is, amit nem vesz észre az ügyfél, mert ő a saját szemszögéből látja a helyzetét. Én kívülről vizsgálódva, szakmai tapasztalattal, ismeretek és támogatás birtokában jobban átlátom azt.

Vállalkozások esetében szépen összerakható, hogy milyen szerződéseket érdemes a cégnek kötnie a dolgozóira és a vezetőkre, és mi az amit magánszemélyként kell megkötni.
Egyszerű példával: a nyugdíjbiztosítás esetén csak magánszemély kaphatja meg a 20% adójóváírást, de az életbiztosítási, egészségbiztosítási részt a cégünk költségként leírhatja.

Segítek a meglévő szerződések áttekintésében, elemzésében. A feleslegessé váltakat megszüntetjük, a jókat átdolgozzuk az élethelyzetednek megfelelően, a kockázatnak kitett területeket lefedjük. És nem szoktam az éppen termőre forduló megtakarításokat felmondatni egy új kötés reményében. 

Röviden: a pénzügyeid érdekvédelmét látom el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése