2015. március 30., hétfő

Mik azok az adómentes utalványok?

A jelenlegi elismert adómentes utalványok lényege, hogy amikor a vállalkozás átadja a dolgozóinak, valamint azok felhasználják ezeket, nem történik adóbefizetés.


Ilyen utalványok a következők

Sportbelépő utalvány - korlátlanul adható a dolgozónak, sportbelépők vásárlására alkalmas, sportolásra, edzőtermi és uszodabérletre nem sajnos.
Kultúra utalvány - évi 50 000 Ft ig személyenként adómentes, nem csak alkalmazottnak adható, hanem ajándékba ügyfélnek, családtagnak is.
Számítógép használati utalvány - számítógépek bérlésére alkalmas, bérelt számítógépeken történő oktatás igénybevételére.
Van lehetőség ezzel a számítógép (asztali gép, periféria, laptop, tablet) hosszú távú (2,5 év) bérlésére előrefizetéssel, majd az avult gépet ismerősünk maradványértéken megveheti.
Vannak induló oktató cégek, ahol a tanfolyami jelentkezés jelentős üzletpolitikai visszatérítéssel jár. Ez teljesen szabályos, a törvényeknek megfelelő megoldás.

Ha összefoglaljuk a lehetőségek adó és kezelési költség vonzatait a következőt látjuk

Juttatás megnevezéseAdóteher mértékeKezelési költségÖsszesen
Munkabér96,50%096,50%
Kedvezményes adózású utalvány felhasználva35,70%2-4%40,00%
Számítógép használat üzletpolitikai kedvezménnyel, a nettó bér 30% ig (cég+magánszemély költsége)0,00%10%+10% 20,00%




Azt gondolom, hogy mindenki számára érzékelhetők a különbségek, így számszerűsítve.
Havi fél óra munkával sok kiadást takaríthatunk meg.

1 megjegyzés:

  1. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés